2024-05-17
  • 2024-05-17
  • İncilipınar Mah. Nail Bilen Cad. Kelleci İş Merkezi No: 24 K:2 No:10 Şehitkamil/GAZİANTEP
Kategori: Siyaset

KENDİSİNİ DESTEKLEMEDİ DİYE İŞTEN ATTI

KENDİSİNİ DESTEKLEMEDİ DİYE İŞTEN ATTI

CHP Şehitkamil İlçe Başkanlığına geçtiğimiz hafta seçilen Hurşit Yıldırım’ın ilk icraatı, kendisine ait otelde muhasebeci olarak çalışan bir genci işinden etmek oldu.

iLERİ GAZETE

 

 

CHP Şehitkamil İlçe Başkanlığı Kongresi’nde Hasan Nesanır ile yarışan ve kongreyi 2 oy fark ile kazanarak CHP Şehitkamil İlçe Başkanı seçilen Hurşit Yıldırım mazbatasını aldı. Mazbatasını alan CHP Şehitkamil İlçe Başkanı Hurşit Yıldırım, kongre sürecinde parti içi toparlanma ve huzuru sağlamaya yönelik adımlar atacağı yönünde vaatlerde bulunurken ilçe başkanı seçilir seçilmez kendisine ait otelde muhasebeci olarak çalışan Sinan Can Beyaz’ı işten attı. CHP’de daha önce İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevinde bulunan ve henüz CHP Şahinbey İlçe Yönetim Kurulu Üyesi olan Sinan Can Beyaz, CHP Şehitkamil Kongresi’nde Hurşit Yıldırım’ın karşısında aday olan Hasan Nesanır lehine çalıştığı iddiasıyla işten atıldı. Hurşit Yıldırım’ın sahibi olduğu otelde muhasebeci olarak yaklaşık 2 yıldan bu yana çalışan CHP’li Sinan Can Beyaz hiçbir gerekçe gösterilmeden kongreden hemen sonra işinden atıldı.

BU MU PARTİ İÇİ DEMOKRASİ?

Şehitkamil İlçe Kongresi’nde adaylardan Hasan Nesanır’ı desteklediği iddiasıyla Hurşit Yıldırım tarafından işten atılan Sinan Can Beyaz CHP örgütü tarafından sevilen bir kişilik olarak biliniyor. Daha önce CHP Gaziantep Gençlik Kolları İl Başkanlığı görevinde de bulunan Beyaz, şu anda CHP Şahinbey İlçe Yönetim Kurulu Üyeliği görevine devam ediyor. Beyaz, yaklaşık 2 yıldan beri Hurşit Yıldırım’a ait otelde muhasebeci olarak çalışıyordu. Sinan Can Beyaz’ın, CHP Şehitkamil İlçe Kongresi’nde Hasan Nesanır’ı desteklediği gerekçesiyle işten atılması CHP’liler tarafından tepkiyle karşılanırken bazı partililer, “Hurşit Yıldırım daha göreve gelir gelmez parti içi demokrasi bilincine aykırı hareket etti ve genç bir partiliyi işinden ve ekmeğinden etti. Bu hiçbir partiliye yakışmaz” yorumunu yaptı.

Bunları da Okuyabilirsiniz.

Hakkımızda

İlkeli Yayıncılık