2024-10-18
  • 2024-10-18
  • İncilipınar Mah. Nail Bilen Cad. Kelleci İş Merkezi No: 24 K:2 No:10 Şehitkamil/GAZİANTEP
Kategori: Gündem

İŞTE CHP, İŞTE CHP’LİLER!

İŞTE CHP, İŞTE CHP’LİLER!

ATAR KARDEŞLER CHP’DEN İHRAÇ EDİLİYOR

iLERİ GAZETE

 

 

UMUT YILMAZ FRENİ PATLAMIŞ KAMYON MİSALİ

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz ile yerel seçimler boyunca dip dibe çalışan ve CHP için büyük çabalar sarf eden CHP Meclis Üyesi Ersin Atar ve kardeşi Deniz Atar, Umut Yılmaz’ın başvurusu üzerine CHP İl Yönetimi tarafından ihraç istemiyle disipline sevk edildi.

 

ATAR’LARIN EMEKLERİ GÖZARDI EDİLDİ

Şehitkamil’in CHP’li Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın Şehitkamil’e başkan seçilmesi için seçim süreci boyunca canla başla çalışan; Umut Yılmaz Şehitkamil’e başkan seçildikten sonra Şehitkamil Belediyesi ile Büyükşehir Belediyesi arasında koordinasyon sağlaması için ataması yapılan, ancak sonrasında bu görevinden istifa eden ve Umut Yılmaz ile derin sorunlar yaşayan CHP’li Meclis Üyesi Ersin Atar ve kardeşi Deniz Atar CHP’den ihraç edilmek üzere CHP İl Yönetimi tarafından disipline sevk edildi.

 

CHP’LİLER BİRBİRİNE GİRDİ

Atar’ların Umut Yılmaz’ın yolsuzluk yaptığı iddialarını, Atar’ların partiden ihraç edilmesi için dilekçe vererek deşifre eden Umut Yılmaz, Şehitkamil Belediye Başkanlığı görevindeki başarısızlığı ile gündemden düşmezken CHP’yi de adeta birbirine düşürdü.

 

ATAR KARDEŞLER YALANLAMIŞTI AMA…

Atar kardeşler, dün yaptıkları açıklamada Umut Yılmaz’ın kendileri ile ilgili bir ihraç talebinin olmadığını iddia eden açıklamalara yer vermişti. Ancak Atar kardeşlerin partiden ihraçları için ilk adım atıldı ve CHP’den ihraç edilmeleri için parti disiplin kuruluna sevk edildikleri öğrenildi.

Bunları da Okuyabilirsiniz.

Hakkımızda

İlkeli Yayıncılık