2024-05-17
  • 2024-05-17
  • İncilipınar Mah. Nail Bilen Cad. Kelleci İş Merkezi No: 24 K:2 No:10 Şehitkamil/GAZİANTEP
Kategori: Gündem

BU NE SORUMSUZLUK?

BU NE SORUMSUZLUK?

Gaziantep’te bir sürücü otomobiliyle Büyükşehir Belediyesi’nin açtığı 4 metrelik çukura düştü.

iLERİ GAZETE

Şans eseri can kaybının yaşanmadığı kazada otomobilde bulunan 3 kişi yaralandı. Belediyenin çukuruna düşen otomobilde maddi hasar meydana gelirken, çukura düşen aracın sürücüsü, çukuru tedbirsiz bir şekilde kazan ve hiçbir önlem almayan Bükşehir Belediyesi'ne  tepki gösterdi.

ŞANS ESERİ KURTULDULAR
Gaziantep'in Şehitkamil ilçesi Güvenevler Mahallesi Şehirgösteren mevkiindeki askeri bölge karşısında  meydana gelen olayda, Mustafa Öğüt yönetimindeki 36 AS 570 plakalı özel araç, Büyükşehir Belediyesi tarafından açılan ve etrafında hiç bir önlem alınmayan 4 metrelik çukura düştü. Araç içersinde bulunan 3 kişiye çevreden gelen vatandaşlar kurtardı. 

ÇUKUR VAR ÖNLEM YOK
112 Acil Sağlık ekipleri tarafından Araç sürücüsü Mustafa Öğüt, Mehmet Efe Coşkun ve ismi belirlenemeyen diğer yaralı Şehitkamil Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Büyükşehir Belediyesi tarafından açılan çukurda hiçbir önlem alınmamasına tepki gösteren yaralılar İnsan hayatının bu kadar ucuz olmaması gerektiğini belirttiler.

SORUMLUSU GÖREVDEN ALINSIN
Sürücü Mustafa Öğüt kazayla ilgili öyle konuştu; "Yolda yapılan çalışmalardan haberim yoktu. Çevrede de hiçbir tabela bulunmadığı için aracımla seyir halindeyken bu yola girdim.  Uyarı levhası ve çevre güvenliği olmayan çukuru fark edemedim ve içine düştük. Allah'a şükür araç içersinde bulunanlardan can kaybı yok, 3 kişi çeşitli yerlerimizden yaralandık. Çığlıklarımız ve yardım çağrımız çevredeki vatandaşlar tarafından duyulunca onlar bize yardım etti ve araç içerisinden o şekilde çıkabildik. Bu çukuru açan Büyükşehir Belediyesi araç sürücülerini uyarmak için neden levha asmıyor anlamış değilim. Biz canımıdan da olabilirdik. İnsan hayatı bu kadar ucuz olamaz. Bu kazanın ve olası kazaların hesabını kim kazacak. Böyle sorumsuz bir yöneticilik ve belediyecilik anlayışı olabilir mi? Belediye içerisinde her kim bu işin sorumlusu ise görevden alınmalıdır" ifadelerinde bulundu.

Bunları da Okuyabilirsiniz.

Hakkımızda

İlkeli Yayıncılık