2024-07-27
  • 2024-07-27
  • İncilipınar Mah. Nail Bilen Cad. Kelleci İş Merkezi No: 24 K:2 No:10 Şehitkamil/GAZİANTEP
Yazar: İKİNCİ TURU KİM KAZANIR?

Cumhurbaşkanlığı için yapılacak olan ikinci tur seçimleri ile ilgili hiçbir şey yazmıyorsun diye eleştiriler alıyorum.

iLERİ GAZETE

Yazayım…

İkinci tur seçimi tamamen malumun ilanı şeklinde olacak. Recep Tayyip Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu’na karşı ezici bir üstünlükle yeniden cumhurbaşkanı seçilecek.

 

Kemal Kılıçdaroğlu sevicileri de seçimden sonra, “Ah be Kemal, sen aday olmayacaktın, sen Erdoğan’ı başta tutmak için mi buradasın?” gibi söylemlerde bulunacak.

 

Kemal Kılıçdaroğlu’nu canla başla savunuyor olarak görünenler, Kılıçdaroğlu’na olmaz yönde eleştiriler yöneltecek ve Kılıçdaroğlu tıpkı Muharrem İnce’nin siyasi kariyerinin geldiği noktaya evrilen bir süreç yaşayacak.

 

Madem Kılıçdaroğlu’nun Erdoğan’a karşı seçim kazanma ihtimali vardı, neden Ekmeleddin İhsanoğlu’nu daha önce aday gösterdi de kendisi aday olmadı?

 

Madem Kılıçdaroğlu’nun Erdoğan’a karşı seçim kazanma ihtimali vardı, neden Muharrem İnce’yi aday gösterdi de kendisi aday olmadı?

 

Erdoğan’a karşı kazanma ihtimali bulunan adayları bir kenara koyan ve ısrarla kendisi aday olan Kılıçdaroğlu Erdoğan’a karşı en zayıf adayın kendisi olduğunu biliyor muydu bilmiyor muydu?

 

CHP, Kılıçdaroğlu ile tarihinin en karanlık günlerini yaşamaya mahkumdur. Bunu, 28 Mayıs’tan sonra hep birlikte görecek ve yaşayacağız.

 

Kılıçdaroğlu’nu sevenler, sevmeyip de seviyor gibi görünenler ve Erdoğan’a karşı kim olursa olsun destekleyen kesim; bu yazıya 28 Mayıs’tan sonra yürekten katılacaklar.

 

Bir defa daha ve altını çizerek söyleyeyim: Erdoğan, Kılıçdaroğlu’na karşı ezici bir üstünlükle kazanacak.

Bunları da Okuyabilirsiniz.

Hakkımızda

İlkeli Yayıncılık