2024-03-28
  • 2024-03-28
  • İncilipınar Mah. Nail Bilen Cad. Kelleci İş Merkezi No: 24 K:2 No:10 Şehitkamil/GAZİANTEP
Kategori: Yerel

VATANDAŞTAN MEZARLIKLAR MÜDÜRLÜĞÜNE ALKIŞ

VATANDAŞTAN MEZARLIKLAR MÜDÜRLÜĞÜNE ALKIŞ

"Gaziantep’te belediye hizmetlerinin memnuniyet araştırmasında en başarılı birim Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Gaziantep Mezarlıklar Müdürlüğü çıktı."

iLERİ GAZETE

Gaziantep Mezarlıklar Müdürlüğü aynı araştırmada son 3 yılda üst üste birinci çıkarak dikkatleri üzerine çekti. Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in öncülüğünde Mezarlıklar Müdürü Ökkeş Zehiroğlu ve Mezarlıklar Müdürlüğü ekibi başarılı hizmetleri ile son 3 yıldan beri en balşarılı belediye birimi seçilirken bu başarının altında büyük bir özveri ve emek yatıyor.

ANKETE GÖRE EN BAŞARILI BELEDİYE BİRİMİ SEÇİLDİ

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, ilçe belediyeleri de dahil olmak üzere Gaziantep’li vatandaşlara, “En başarılı belediye birimi hangisi?” diye soruyor. Vatandaşa yöneltilen anket neticesinde son 3 yılda vatandaşların hizmetlerinden en çok memnun olduğu birim Gaziantep Mezarlıklar Müdürlüğü olarak cevaplanıyor. Bu başarının altında Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in mezarlık hizmetlerine verdiği önem ve Mezarlıklar Müdürü Ökkeş Zehiroğlu ve ekibinin büyük bir özverisi ve gayreti yatıyor.

PANDEMİDE BAŞARILI BİR SINAV VERİLDİ

Gaziantep Mezarlıklar Müdürlüğü özellikle pandemi sürecinde sağlıkçılar kadar büyük bir sınav verdi ve bu sınavdan başarıyla geçti. Pandemi sürecinde ölüm oranlarının günlük ortalamanın 3 katına çıkmasına rağmen mezarlık hizmetlerinin hiçbir aksama yaşanmadan vatandaşa sunulması vatandaşın takdirini topladı. Vatandaş, 2019, 2020 ve 2021 yılının en başarılı belediye birimini Gaziantep Mezarlıklar Müdürlüğü olarak seçti.

TECRÜBE VE ÇALIŞKANLIK BAŞARI GETİRDİ

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, mezarlık hizmetlerinin aksamadan vatandaşa sunulmasını ve cenazesi olan vatandaşların acılarının olabildiğince hafifletilmesi adına mezarlık hizmetlerinin aksatmadan sunulmasını ve vatandaşa her konuda yardımcı olunmasına büyük önem veriyor. Bu düşünceyle 3 yılı aşkın bir süre önce Gaziantep Mezarlıklar Müdürlüğü’ne Ökkeş Zehiroğlu’nu atayan ve mezarlık hizmetlerinde tecrübeli isimlerden bir ekip kurmasını isteyen Fatma Şahin, Zehiroğlu ile birlikte verdiği emeğin karşılığını takdir ile alıyor.

ZEHİROĞLU DÖNEMİNDE MEZARLIK HİZMETLERİ ZİRVE YAPTI

Vatandaş Mezarlık Müdürlüğü’ne mezar alımı, mezar eşimi, defin işlemi, mezar bakımı için başvurduğunda VIP düzeyinde bir ilgiyle karşılanıyor ve her türlü hizmet vatandaşa sunuluyor. Tüm ilçelerin mezarlık müdürlükleri de Ökkeş Zehiroğlu’na bağlı Gaziantep Mezarlıklar Müdürlüğü’ne bağlanırken mezarlıklardaki çevre ve yol düzenlemeleri de oldukça dikkat çekiyor. Yabani otların yetişmesine izin verilmeyen ve gerekli temizlik ve ilaçlamaları yapılarak ağaçların bakım ve budamaları da düzgün bir şekilde yapılan mezarlıklarda vatandaş ahirete intikal etmiş yakınları da güvenlik eşliğinde ziyaret ediyor. Vatandaşla bütünleşen bir birim haline gelen, bakım ve düzenlemesiyle dikkat çeken mezarlıklardaki bu değişim ve gelişim vatandaşın da dikkatini çekiyor ve vatandaş mezarlıklar müdürlüğünü takdir ediyor.

Bunları da Okuyabilirsiniz.

Hakkımızda

İlkeli Yayıncılık