2024-10-18
  • 2024-10-18
  • İncilipınar Mah. Nail Bilen Cad. Kelleci İş Merkezi No: 24 K:2 No:10 Şehitkamil/GAZİANTEP
Kategori: Yerel

TUNÇAY VE ÖZDEMİR AİLELERİ’NİN MUTLU GÜNÜ

TUNÇAY VE ÖZDEMİR AİLELERİ’NİN MUTLU GÜNÜ

Gaziantep’in tanınan ailelerinden Rahime-Ramazan Özdemir ailesinin oğlu Avukat-Psikolog Emin Özdemir ile Sevban-Bahattin Tunçay çiftinin kızı Avukat Senem Tunçay dillere destan bir düğün ile hayatlarını birleştirdiler.

iLERİ GAZETE

MİLLETVEKİLLERİ DE KATILDI
Özdemir ve Tunçay ailelerinin çok sayıda seveni ve yakınının katıldığı görkemli düğün, Lara Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi. Özdemir ve Tunçay ailelerinin ileri gelenleri davetlileri kapıda karşılarken düğüne katılım gösterenlerle de tek tek ilgilendi. Protokol üyelerinin yoğun katılım gösterdiği düğüne AKP Gaziantep Milletvekilleri Derya Bakbak ve Müslüm Yüksel de katıldı.

ÜNLÜ SANATÇI HERDEM EŞLİĞİNDE DOYASIYA EĞLENCE
Çok sayıda davetlinin katıldığı düğünde salon adeta hıncahınç dolarken davetliler halaylar çekerek ve oyunlar oynayarak doyasıya eğlendi. Ünlü sanatçı Keje Herdem”in sahne aldığı düğünde Senem ve Emin çiftinin dansı da davetlileri adeta büyüledi. Festivalleri andıran düğünde davetliler Keje Herdem’in seslendirdiği eserlerle doyasıya eğlendi. Biz de İLERİ Gazete olarak Tunçay ve Özdemir Aileleri’ni tebrik ediyor, Senem ve Emin çiftine ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Bunları da Okuyabilirsiniz.

Hakkımızda

İlkeli Yayıncılık