2024-04-19
  • 2024-04-19
  • İncilipınar Mah. Nail Bilen Cad. Kelleci İş Merkezi No: 24 K:2 No:10 Şehitkamil/GAZİANTEP
Kategori: Sağlık

SEVGİ HASTANESİ AŞILANDI

SEVGİ HASTANESİ AŞILANDI

Sevgi Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Sevcan Koronavirüs aşısının ikinci dozunu yaptırdı. Sevgi Hastanesi çalışanlarının tamamı da Koronavirüs ikinci doz aşısını olurken hastanenin Yönetim Kurulu Başkanı Sevcan da ikinci doz aşısını olurken bu anı video eşliğinde paylaşarak herkese sağlıklı günler temennisinde bulundu.

iLERİ GAZETE

SAĞLIKÇILAR KAHRAMANCA MÜDACELE EDİYOR
Özel Sevgi Hastanesi’nde sağlık personelleri ve diğer çalışanlar Koronavirüs aşısının ikinci dozunu yaptırdı. Hastanenin tüm çalışanları ikinci doz aşısını olurken Özel Sevgi Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Sevcan da ikinci do aşısını oldu. Sağlıkçıların pandemi sürecinde kahramanca bir mücadele ile çalıştıklarını belirten Sevcan, “Sağlık Bakanlığımızın çalışmaları ile sağlıkçıların öncelikli olduğu aşılamada ikinci dozu hastanemiz çalışanlarına yaptırdık. Ben de ikinci doz aşımı oldum. Hastanemiz personelleri de tabi pandemi sürecinde tüm sağlıkçılarımızın olduğu gibi kahramanca mücadeleler ve mesailer sarf ettiler. Tüm vatandaşımızın sağlığı için uğraşan sağlıkçılarımızın da sağlığı bizim için çok kıymetli. Bu bilinçle hastanemizdeki yöneticilerimizin, hekimlerimizin, sağlık çalışanlarımızın ve diğer çalışanlarımızın ikinci doz aşısını olmasından dolayı mutluyuz. Ben de ikinci doz aşımı yaptırdım ve herkesi sırası geldiğinde aşı yaptırmaya davet ediyorum. Tüm vatandaşlarımıza sağlıklı güler dilerim” ifadelerinde bulundu.

YÖNETİCİLER DE AŞI OLDU
Özel Sevgi Sevgi Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Sevcan’ın yanı sıra Hastane Başhekimi Uzman Doktor Murat Aydın ve Hastane Müdürü Kenan Kahraman da ikinci doz Koronavirüs aşısını yaptırdı.

Bunları da Okuyabilirsiniz.

Hakkımızda

İlkeli Yayıncılık