2024-03-28
  • 2024-03-28
  • İncilipınar Mah. Nail Bilen Cad. Kelleci İş Merkezi No: 24 K:2 No:10 Şehitkamil/GAZİANTEP
Kategori: Gündem

ŞAHİNBEY’DEN ATMACA ROKET TAKIMINA DESTEK

ŞAHİNBEY’DEN ATMACA ROKET TAKIMINA DESTEK

Şahinbey Belediyesi milli teknolojinin gelişmesi için atılan her adımın yanında olarak, Antalya Akdeniz Üniversitesi öğrencileri tarafından bu yıl kurulmuş olan ATMACA Roket Takımı’nın ana sponsoru olup, destek oldu.

iLERİ GAZETE

TEKNOFEST’e 3000 metre orta irtifa kategorisinde roket yarışmalarına katılan ve deneme atışlarını başarıyla yapan Antalya Akdeniz Üniversitesi öğrencilerine destek Şahinbey Belediyesi’nden geldi. Yeni nesil milli savunma silahlarının üretimi ve gelişimi için genç nesillerin her zaman yanında olan Şahinbey Belediyesi, bu defa desteğini Antalya Akdeniz Üniversitesi öğrencilerine verdi.

YENİ PROJELERİ VE FİKİRLERİ DESTEKLİYORUZ

Ülkemizin kalkınması anlamında ortaya konacak tüm fikirleri ve projeleri desteklediklerini belirten Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, “Ülkemizin gözbebeği yarınlarımızın teminatı olan gençlerimizin her alanda yanlarında olduk. Özellikle eğitime vermiş olduğumuz destekler ile üreten bir nesil oluşması için çalışıyoruz. Şahinbey Belediyesi olarak sadece Şahinbey ve Gaziantep’imizde değil, ülkemizin büyümesi ve gelişmesi için yapılan tüm çalışmaların yanında olduk. Bu çerçevede Antalya Akdeniz Üniversitesi öğrencileri tarafından bu yıl kurulmuş olan ATMACA Roket Takımı’nın ana sponsoru olduk. TEKNOFEST kategorilerinde 3000 metre orta irtifa kategorisinde roket yarışmasına katılan gençlerimizin yaptıkları projeyi daha da geliştirerek ülkemizin savunma sanayine önemli katkılar sağlayacaklarına inanıyorum. Test atışlarını başarıyla tamamlayan öğrencilerimizin başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Bunları da Okuyabilirsiniz.

Hakkımızda

İlkeli Yayıncılık