2024-03-28
  • 2024-03-28
  • İncilipınar Mah. Nail Bilen Cad. Kelleci İş Merkezi No: 24 K:2 No:10 Şehitkamil/GAZİANTEP
Kategori: Yerel

NİZİP TİCARET ODASI BAŞKANLARINDAN 25 ARALIK MESAJI

NİZİP TİCARET ODASI BAŞKANLARINDAN 25 ARALIK MESAJI

Nizip Ticaret Odası (NTO) Meclis Başkanı Bekir Karabacak ve Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt, Gaziantep’in düşman işgalinden kurtuluşunun 101. Yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

iLERİ GAZETE

NTO Başkanları Karabacak ve Özyurt yayımladıkları mesajında, “Antep Savunması, eşsiz kahramanlığı ile hem kendini hem de Anadolu'yu düşman işgalinden kurtarmıştır.” dediler.

Gaziantep’in 101 yıl önce yaptığı eşsiz savunma tarihin altın sayfalarında yer aldığını belirten NTO Başkanları Karabacak ve Özyurt sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Gaziantep savunmasında canlarını feda eden 6317 şehit sadece Antep'te değil tüm Anadolu'da özgürlüğün ateşini yakmıştır. Bu nedenle Gaziantep, Kurtuluş Savaşında yiğitlik, kahramanlık ve fedakârlığın simgesi haline gelerek kahramanlığını ve cesaretini bütün dünyaya ispatlamıştır. Atalarımız tam 11 ay boyunca imkânsızlıklar içinde açlık ve yoksulluk çekmiş ancak düşmanına hiçbir taviz vermemiştir. Bu nedenle Gaziantep geçmişine şanlı bir imza atarak, tarihin içinde altın gibi parlayan bir şehir olmayı başarmıştır. Geçmişimizden aldığımız milli birlik ve beraberlik gücüyle, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Gazilik unvanını layıkıyla taşımaya devam edeceğiz. Bizlerde Nizip Ticaret Odası olarak Atalarımızın verdiği bu şanlı mücadeleyi bugün ekonomi yolunda vererek şehrimizin ve ülkemizin kalkınması için çalışmalarımıza hız kesmeden devam etmekteyiz. Milli mücadelenin en şerefli en onurlu bir şekilde yaşandığı Gaziantep Savunmasında bu memleketin evlatları olarak düşman işgalinden kurtuluşumuzun 101. yılını büyük bir gururla ve onurla kutluyor, bugüne kadar vatan savunmasında gözlerini kırpmadan canlarını feda eden tüm aziz şehitlerimizi rahmet, gazilerimizi minnet ve şükranla anıyoruz.” ifadelerini kullandılar.

Bunları da Okuyabilirsiniz.

Hakkımızda

İlkeli Yayıncılık