2024-04-19
  • 2024-04-19
  • İncilipınar Mah. Nail Bilen Cad. Kelleci İş Merkezi No: 24 K:2 No:10 Şehitkamil/GAZİANTEP
Kategori: Sağlık

MEDICAL PARK HASTANESİ’NDE BAŞARILI OPERASYON

MEDICAL PARK HASTANESİ’NDE BAŞARILI OPERASYON

​​​​​​​Konady Kone isimli 48 yaşındaki hasta, kulak önündeki aşırı şişlik ve ağrı nedeni ile Medical Park Gaziantep Hastanesi’ne başvurdu.

iLERİ GAZETE

Kulak Burun Boğaz Polikliniği Doç. Dr. Aylin Gül tarafından muayene edilen ve tetkikleri istenen Bay Konady’nin sol kulak önündeki tükürük bezinde tümör olduğu tespit edildi. Ameliyat edilmesine karar verilen hasta hakkında bilgi veren Kulak Burun Boğaz Uzmanı Doç. Dr. Aylin Gül yaptığı açıklamada’’ Bay Konady’nin ameliyatı vakalar içinde en riskli olan ameliyatlardandır. Çünkü bu tür tümörlerin temizlenmesi konum itibari ile oldukça zordur. Bu tümörler yüz sinirine yakın olduğu için ehil eller tarafından gerçekleştirilmez ise yüz felci gibi hasarlara neden olabilmektedir. Bu bağlamda hastamızın kulak önünde yer alan tükürük bezi (Parotis Bezi) başarılı bir şekilde çıkartılarak hastamız sağlıklı bir şekilde taburcu edilmiştir’’ dedi.

Bay Konady ise yaptığı açıklamada Medical Park Gaziantep Hastanesi’nin akademisyenlerden oluşan kadrosunun bölge için bir şans olduğunu belirterek, bu tür nitelikli ameliyatların her yerde yapılabilmesini arzu ettiğini belirtti. Başta Doç. Dr. Aylin Gül olmak üzere tüm çalışanlara teşekkür ettiğini söyledi.

Bunları da Okuyabilirsiniz.

Hakkımızda

İlkeli Yayıncılık