2024-05-14
  • 2024-05-14
  • İncilipınar Mah. Nail Bilen Cad. Kelleci İş Merkezi No: 24 K:2 No:10 Şehitkamil/GAZİANTEP
Kategori: Yerel

KARA HOLDİNG İLK 500’DE

KARA HOLDİNG İLK 500’DE

Türkiye’nin tekstil pazarlardaki gururu Kara Holding İstanbul Sanayi Odası tarafından açıklanan Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Araştırması’nda Türkiye’nin en büyük ilk 500 sanayi kuruluşları arasındaki yerini aldı.

iLERİ GAZETE

Kara Holding, bir önceki yıla oranla 29 basamak birden yükselerek listede 182. Sıradaki yeri ile göz doldurdu. Ayrıca İstanbul Sanayi Odasının hazırladığı '' Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2021 Araştırması'' sonuçlarına göre Gaziantep’ten 33 firma Türkiye’nin en büyükleri arasında yer aldı.

Kara Holding İSO 500 sıralamasında yer almasının kendileri için büyük bir gurur kaynağı olduğunu ifade eden Yönetim Kurulu Bilal Kara Başkanı 2022 yılının tüm sektörler için olduğu gibi kendi sektörleri içinde zorlu geçtiğini ifade ederek bütün zorluklara rağmen ülke ekonomisinin kalkınmasına yönelik çabalarının devam ettiğini söyledi. Bilal Kara, “2022 yılı tüm dünyada pandeminin etkisinden yeni çıkılan bir yıl oldu. Bu süreci sağduyu ile atlattıklarını, üretim ve istihdamdan ödün vermeden ekip halinde çalıştık. 2022 yılı sadece Türkiye için değil, bütün dünya için ve sektörler için gerçekten zorlu bir yıl oldu. Ancak bizlerin ülke olarak üretmekten, çalışmaktan, istihdamımızı korumaktan ve yeni yatırımlar yapmaktan başka şansımız yok. Markalaşma yolunda yaptığımız çalışmaların sonuçlarını elbette İSO 500’de yer alarak almış oluyoruz. Bunun gururu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Daha çok çalışmaya ve üretmeye devam edeceğiz''dedi.

Bunları da Okuyabilirsiniz.

Hakkımızda

İlkeli Yayıncılık