2024-05-11
  • 2024-05-11
  • İncilipınar Mah. Nail Bilen Cad. Kelleci İş Merkezi No: 24 K:2 No:10 Şehitkamil/GAZİANTEP
Kategori: Gündem

HACI MUZAFFER BAKBAK’IN AKIBETİ NE OLACAK?

HACI MUZAFFER BAKBAK’IN AKIBETİ NE OLACAK?

Hacı Muzaffer Bakbak Kız Meslek ve Teknik Anadolu Lisesinin daha önceki müdürü Sibel Kısa’nın İl dışına görevlendirme ile gidişinden sonra okula vekaleten müdürlük yapmaya devam ettiği öğrenildi.

iLERİ GAZETE

 

Müdür Kısa eğer il dışında kalacaksa bu okulun bir an önce ihaya açılması gerekiyor ve bir an önce yeni müdürüne kavuşması gerekiyor. Aldığımız bilgiler doğrultusunda daha önceki müdürü Sibel Kısa Gaziantep’e gelmeyi düşünmüyor ve bulunduğu ilde proje okul müdürlüğü yapıyor.

 

ÜRETİM YOK

Hacı Muzaffer Bakbak’ın müdürü bir an önce belli olursa okulun daha başarılı işlere imza atacağı söylenirken, okulun mevcut haliyle ilgili bilgiler de hiç iç açıcı görünmüyor. Öyle ki; sözde baklava imalatı yapılan okulda ne sipariş verilebiliyor nede sipariş hattı telefonuna bakılıyor. Okulda sürekli ya ilaçlama yapıldığı ya da temizlik yapıldığı gerekçesi ile karşı karşıya kalan vatandaşlar şikayetlerini sürekli dile getiriyor. 

 

BU SORUN ÇÖZÜLMELİ

Okulda müdür bulunmamasından dolayı üretim yapamayan bu okul, müdürünün aranması durumunda üretilmesi için altyapısı mevcut olan baklava, tatlı ve yemek türlerini üretebilecek. Gaziantep’in milli eğitim camiasında etkin müdürlerden birinin bu okula aranması ve bu sorunun çözülmesi bekleniyor.

Bunları da Okuyabilirsiniz.

Hakkımızda

İlkeli Yayıncılık