2024-03-29
  • 2024-03-29
  • İncilipınar Mah. Nail Bilen Cad. Kelleci İş Merkezi No: 24 K:2 No:10 Şehitkamil/GAZİANTEP
Kategori: Yerel

GAZİANTEP’İN KABİLİYETLERİ SAHA EXPO 2021’DE

GAZİANTEP’İN KABİLİYETLERİ SAHA EXPO 2021’DE

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) ve İpekyolu Kalkınma Ajansı (İKA) tarafından kent sanayisinin ileri teknolojiye adaptasyonu ve buna bağlı olarak savunma sanayinin geliştirilmesine yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında, GSO ve Gaziantepli 12 firma, SAHA EXPO Savunma, Havacılık ve Uzay Sanayi Fuarı’nda stant açacak.

iLERİ GAZETE

GSO ÖNCÜLÜĞÜNDE GAZİANTEP’İN SAVUNMA SANAYİ KABİLİYETLERİ SAHA EXPO 2021 FUARI’NDA TANITILACAKİstanbul Fuar Merkezi'nde 10-13 Kasım 2021 tarihleri arasında düzenlenecek fuar; savunma, havacılık, denizcilik ve uzay sanayisine yönelik üretim yapan ana platform üreticilerini, tedarikçileri, sektörlerde tedarikçi olarak yer almak isteyen firmaları ve sektör profesyonellerini buluşturacak.

Gaziantep Sanayi Odası da 5L-03 nolu stantta firmalarla görüşmeler gerçekleştirecek. Stantta, Gaziantep sanayisinin üretim potansiyeli, savunma sanayisine yönelik yürütülen çalışmalar ve Gaziantep'in ticari yapısı hakkında ziyaretçiler bilgilendirilecek.

Türkiye'nin savunma, havacılık, denizcilik ve uzay sanayi alanlarında yürüttüğü çalışmaların ve özellikle savunma sanayisinde elde edilen başarıların dünyaya tanıtılması noktasında bu tür fuarların Türkiye'ye önemli kazanımlar sağladığını ifade eden GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, fuarda Gaziantep firmalarına yeni alanlar açmak, çalışmalarını geliştirmek, yeni iş birlikleri sağlamak için girişimlerde bulunacaklarını söyledi.

Güçlü sanayi altyapısı, üretim çeşitliliği, istihdam gücü, ihracat potansiyeli ile Gaziantep’in savunma sanayine hazır olduğunu ve savunma sanayi ile Gaziantep sanayisini daha ileriye taşıma gayreti içerisinde olduklarını kaydeden Ünverdi, "Fuarın katılımcı tüm firmalarımızı daha da cesaretlendireceğine, dünyada adından söz ettirmeye başlayan Türk savunma sanayisine ayna tutacağına inanıyoruz. Fuarın şehrimiz firmaları için de verimli geçeceğini düşünüyoruz. Fuara katılan firmalarımızın yeni iş bağlantıları kurabilmeleri ve yeni ortaklıklar başlatabilmeleri mümkün olabilecek. Yürütülen faaliyetlerin aktarılması, gelecekteki projelerin duyurulması noktasında SAHA EXPO Savunma, Havacılık ve Uzay Sanayi Fuarı tüm taraflar için önemli bir fırsat olacak. Bununla birlikte Gaziantepli üreticilerimizi sektördeki potansiyeli görmek ve üretimleri ile ilgili değerlendirmede bulunabilmek üzere fuarı ziyaret etmeye davet ediyorum. Fuarın şimdiden hayırlı olmasını diliyor, SAHA İstanbul başta olmak üzere, emeği olan herkese ve tüm kurumlarımıza teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Bunları da Okuyabilirsiniz.

Hakkımızda

İlkeli Yayıncılık