2024-05-05
  • 2024-05-05
  • İncilipınar Mah. Nail Bilen Cad. Kelleci İş Merkezi No: 24 K:2 No:10 Şehitkamil/GAZİANTEP
Kategori: Yerel

DERYA BAKBAK’IN 25 ARALIK MESAJI

DERYA BAKBAK’IN 25 ARALIK MESAJI

Gaziantep Milletvekili ve Dışişleri Komisyonu Üyesi Dr. Derya Bakbak 25 Aralık Gaziantep’in Düşman İşgalinden Kurtuluşu Günü dolasıyla yayımladığı mesajında;

iLERİ GAZETE

            “25 Aralık 1921…

            Antep’i Gazi yapan kahramanlık destanının yazıldığı gündür.

            Uğrunda nice şehitler verilerek, vatanın düşman işgalinden kurtarıldığı gündür.

            Yüreklerindeki vatan sevgisi ile cephanesiz düşmanın üzerine yürüyen şehitlerimizin tarih yazdığı gündür” dedi.

            “Gazi şehrimiz; yüreğinde sakladığı kahramanlık hikayeleri ve zafer destanlarıyla mücadele ruhunun sembolüdür.

            Anasını korumak için canını ortaya koyan bir evladın hikayesinin yazıldığı yerdir.

            Burası milli mücadelede tek başına, kurşunu kalmayınca düşmanın üzerine yürüyen Şahinbey’in memleketidir.” ifadelerini kullanan Dr. Derya Bakbak, Şehitkamil, Şahinbey ve nice kahramanların göğüslerini siper ederek, düşmana karşı verdikleri eşsiz mücadeleye değindi.

“KAHRAMANLIK DESTANINDAN ALDIĞIMIZ İLHAMLA BÜYÜK VE GÜÇLÜ TÜRKİYE HEDEFİNE YÜRÜYORUZ”

“99 yıl önce, bu Gazi şehri bizlere bırakan yürekleri iman ve cesaret ile dolu tüm şehitlerimizi ve ebediyete irtihal eden gazilerimizi rahmet ve minnetle yad ediyorum. Bizlere miras bıraktıkları bu cennet vatanda, kahramanlık destanından aldığımız ilhamla büyük ve güçlü Türkiye hedefine yürüyoruz” diyen Bakbak;

            “Aslında 99 yıl önce Aziz vatanımızı işgal edenler ne yapmak istiyorlarsa bugün de aynısını yapmak istiyorlar. Mavi vatanda yapılanları ibretle izliyoruz. Ancak artık eski Türkiye yok. Güçlü ve dik duran bir Türkiye var.” ifadelerini kullandı.

            Dr. Derya Bakbak; “Bugün bize düşen ise; bu topraklar uğruna şehadete yürüyen bir ecdadın torunu olarak, Gazi şehrimizi ve Ülkemizi 2053 ve 2071 vizyonlarıyla şahlandırmak ve tüm tehditleri boşa çıkarmaktır. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde Gazi şehrimizi ülkemizde, ülkemizi de dünyada öncü yapmaktır” dedi.

            “Gazi şehrimizin tarihi geçmişi, kültürel zenginlikleri, üretimi ve sanayisiyle tüm dünyaya örnek gösterilen bir şehir olduğunu vurgulayan Bakbak; “Mücadele ruhu, yiğitliği ve cesaretiyle geçmişte, nasıl canı pahasına düşmanla mücadele ettiyse, bugün de sanayisiyle, ihracatıyla yıldız gibi parlamaktadır.” ifadelerini kullanan Dr. Derya Bakbak, Gaziantep’in ihracattaki rekorlarına da vurgu yaptı.

            “Gaziantep, üretimiyle ve sanayileşmesiyle bölgemizdeki sanayinin üçte ikisini ve bölge dış ticaretinin de neredeyse tamamını sürdürmektedir. İhracatta rekorlar kıran Gazi şehrimiz ilk beşte yer alarak ekonomide de başarısını kanıtlamıştır.”

            “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde, AK Parti iktidarımızla şehrimizi eğitimden sanata, kültürden ekonomiye, ticaretten sağlığa her alanda zirveye taşıyarak ecdadımıza layık olmayı hedefliyoruz.” diyerek sözlerine devam eden Dr. Derya Bakbak Gaziantep’in ülkemizin yükselen değeri olduğuna dikkat çekti.

            Dr. Derya Bakbak mesajının sonunda; “İstiklale olan aşkıyla, azmiyle ve iman dolu cesaretleriyle bu şanlı zaferi ve bu toprakları bizlere bırakan şehit ve gazilerimizi minnetle anıyor, Gazi şehrimizin düşman işgalinden kurtuluşunun 99. yılını kutluyorum.” dedi

Bunları da Okuyabilirsiniz.

Hakkımızda

İlkeli Yayıncılık