2024-05-09
  • 2024-05-09
  • İncilipınar Mah. Nail Bilen Cad. Kelleci İş Merkezi No: 24 K:2 No:10 Şehitkamil/GAZİANTEP
Kategori: Dünya

CHP’Lİ ATAR’DAN ÇİRKİN SALDIRI

CHP’Lİ ATAR’DAN ÇİRKİN SALDIRI

Gaziantep’te, Sanko Park Alışveriş Merkezi önünde seçim çalışması yapan AK Partili gruba CHP’li grup tarafından saldırıldığı öğrenildi. İki grup arasında yaşanan arbedede Şehitkamil Belediyesi’nin CHP’li Meclis Üyesi Ersin Atar silahına davrandı ve ateş etti. Ersin Atar’ın bu davranışı siyasi camiada büyük tepkiyle karşılandı.

iLERİ GAZETE

SİLAHI ATARLI ERSİN Mİ KULLANDI?

Fevzi Çakmak Bulvarı’nda bulunan Sanko Park Alışveriş Merkezi önünde seçim çalışması yapan AK Partili gruba CHP’li bir grup tarafından bilinmeyen bir sebeple saldırıldığı öğrenildi. İki grup arasında yaşanan arbedede Şehitkamil Belediyesi’nin CHP’li Meclis Üyesi Ersin Atar tarafından silah kullanıldı. Kamuoyunda Atarlı Ersin olarak bilinen ve ailesi de şehrin tanınan siyasi familyalarından biri olan Ersin Atar’ın şehrin merkezinde siyasi bir konudan dolayı silahına davranması, siyasi provakasyon ve siyasi ambiyansı zedeleme faaliyeti olarak değerlendirildi.

 

 

Yaşanan arbede güvenlik güçleri ve vatandaşların çabasıyla sonlandırılırken konuyla ilgili soruşturma başlatılacağı bilgisi alındı. Ayrıca olay yerinde geniş güvenlik önlemleri alındı.

Bunları da Okuyabilirsiniz.

Hakkımızda

İlkeli Yayıncılık