2024-10-18
  • 2024-10-18
  • İncilipınar Mah. Nail Bilen Cad. Kelleci İş Merkezi No: 24 K:2 No:10 Şehitkamil/GAZİANTEP
Kategori: Gündem

BU DOSYADA HER ŞEY VAR!

BU DOSYADA HER ŞEY VAR!

SAPIKLIK, TEHDİT, ŞANTAJ, ZORLA SENET İMZALATMA…

iLERİ GAZETE

Gaziantep’te akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı.

Nizip’te sigortacılık işiyle uğraşan Mustafa Yavuz, bir dönem gönül ilişkisi yaşadığı hemşire ile yaşadığı ilişkiyi video kaydına alarak kızı tehdit etmeye başladı. Elindeki video kaydını kullanarak kızın adeta sapığı haline gelen Mustafa Yavuz daha kıza yönelik tehdit, şantaj, dolandırıcılık, zorla senet imzalatma ve daha birçok eylemde bulundu. Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı nihayet olaya ilişkin bir soruşturma başlattı ve Mustafa Yavuz savcılık ifadesinde suçlarını kabul etti. Tutuklanarak cezaevine konulan Mustafa Yavuz’un yargılama neticesinde genç kıza karşı işlediği suçlardan çok ağır bir cezaya çarptırılacağı söyleniyor.

Gaziantep’in Nizip İlçesi’nde sigortacılık işi ile uğraşan 28 yaşındaki Mustafa Yavuz adındaki şahıs, takıntı haline getirdiği ilişki yüzünden genç bir hemşireye yapmadığını bırakmadı. Bir dönem gönül ilişkisi yaşadığı K.G.H. adındaki 30 yaşındaki hemşire ile yaşadığı ilişkiyi video kaydına alan Mustafa Yavuz, K.G.H.’nin kendisi ile görüşmek istememesi üzerine elindeki video kayıtlarını çeşitli mecralarda yayınlamak ve kızın ailesine bu videoları göndermekle K.G.H’yi tehdit etti. Bu tehditle K.G.H.’ye 700 bin TL’lik senet de imzalatan Mustafa Yavuz, K.G.H.’yi hiçbir şey olmamış gibi kendisi ile ilişkiyi sürmeye de zorladı. K.G.H.’ye dünyayı adeta zindan eden Mustafa Yavuz zorla imzalattığı senedi K.G.H.’den tahsil etmeye zorlaması ve K.G.H.’nin Gaziantep’te çalıştığı hastaneyi basması ile patlak verdi. Polisin olay yerine gelmesi ile Cumhuriyet Savcılığı tarafından olaya ilişkin başlatılan soruşturma kapsamında Mustafa Yavuz tutuklanarak cezaevinde gönderilirken Mustafa Yavuz’un savcılıkta verdiği ifadede K.G.Y.’ye yaptığı eylemlerin çoğunu kabul etmesi ve olayı soğuk kanlılıkla anlatması ise akıllara durgunluk verdi.

HER ŞEY O VİDEO İLE BAŞLADI
2022 yılında, Hemşire K.G.H.’yi planlı bir şekilde tuzağa düşürerek evlilik vadeden ve K.G.H. ile gönül ilişkisi yaşamaya başlayan Mustafa Yavuz kısa bir süre sonra hedeflediği amaca ulaştı ve genç kız ile yaşadığı ilişkiyi gizlice video kaydına aldı. Mustafa Yavuz’un davranışlarından hoşlanmayan K.G.H. Mustafa Yavuz ile görüşmek istememesi üzerine olaylar başladı. Mustafa Yavuz, K.G.H.’ye elindeki video kaydını göstererek, “Benden ayrılamazsın. Benimle tıpkı sevgiliymiş gibi davranmaya devam edeceksin. Aksi halde elimdeki ilişki videomuzu her yerde yayınlarım ve bu videoları tüm akrabalarına gönderirim” şeklinde tehdit ve şantajlara başladı. Mustafa Yavuz’un tehdit ve şantajları sonrasında onunla ilişkisini sürdürmeye zorunlu olduğunu düşünen K.G.H.’ye Mustafa Yavuz tarafından bu defa da 700 bin TL’lik senet imzalattırıldı.

700 BİN LİRALIK SENET İMZALATTI
“Genç kızı, kendisinin istediği yerden başka hiçbir yerde çalışamazsın” diyerek baskı altında tutan Mustafa Yavuz, bu defa da devreye farklı bir plan soktu. Muhammed Enes Sarı adındaki bir şahıs K.G.H.’yi arayarak kendisine ait sigortacılık şirketinde Mustafa Yavuz’un referansıyla işe başlayacağını, ancak bunun için 700 bin TL’lik bir senet imzalaması gerektiğini söyledi. Gen kızın bunu kabul etmemesi üzerine Mustafa Yavuz genç kızı ofisine getirerek yine elindeki video kayıtlarını genç kıza gösterip 700 bin liralık senedi zorla imzalattı.

KIZIN ADINA HESAPLAR AÇTI
Aradan 2 ay geçince genç kıza zorla imzalattığı senedi devreye koyan Mustafa Yavuz bu defa da senedin ödenmesi için kıza yine video ile tehdit ve şantajlarda bulunmaya devam etti. Genç kız yaşadıkları karşısında Mustafa Yavuz’u her defasında tüm iletişim kanallarından engellese de Mustafa Yavuz farklı numaralardan K.G.H.’ye ulaşmadı çalıştı. Bu yöntemle de kıza ulaşamayan Mustafa Yavuz bu defa da kızın adını ve soyadını kullanarak “…ınyüzkarası-G…’inshowu” gibi isimlerle sosyal medya hesapları açarak bu hesaplardan genç kıza ulaşıp videoları bu hesaplardan yayınlamakla tehdit etti.

ŞEYTANIN AKLINA GELMEYECEK YÖNTEM
K.G.H.’ye ulaşmak ve ona yönelik tehdit ve şantajlarını sürdürmenin illa bir yolunu bulan Mustafa Yavuz hiçbir türlü ulaşamadığı K.G.H.’ye bir şekilde mesaj yollamanın yolunu bu defa da bankada bulmuştu. K.G.H.’nin banka hesabından 1 liralık transferler yaparak açıklama kısmına, “İsteği kabul et, Instagram’dan durumlara bak. Telegram’a baksana” ifadelerini yazdı.

HER ŞEYİ İTİRAF ETTİ
En sonunda Mustafa Yavuz’un işyerini basması ve yine tehdit ve şantajlarda bulunması ile ortaya çıkan olayda yaşadıkları ile intiharın eşine geldiğini ifadesinde dile getiren K.G.H. adındaki 30 yaşındaki hemşire tüm yaşadıklarını Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı’nda anlattı. Bunun üzerine Mustafa Yavuz gözaltına alındı ve savcılık sorgusunda olayların gerçekliğini kısmen saptırmaya çalışsa da tüm yaşananları genel olarak itiraf etti.

AĞIR HAPİS CEZASI KENDİSİNİ BEKLİYOR
Tutuklanarak cezaevine konulan Mustafa Yavuz’un tehdit, şantaj, dolandırıcılık, özel hayatın gizliliğini ihlal, işyeri basma, zorla senet imzalatma, rıza dışında cinsel ilişkiye zorlama gibi suçlardan ayrı ayrı çok ağır bir hapis cezalarına çarptırılması bekleniyor.

Bunları da Okuyabilirsiniz.

Hakkımızda

İlkeli Yayıncılık