2024-05-18
  • 2024-05-18
  • İncilipınar Mah. Nail Bilen Cad. Kelleci İş Merkezi No: 24 K:2 No:10 Şehitkamil/GAZİANTEP
Kategori: Gündem

BBP’den Tahmazoğlu’na hayırlı olsun ziyareti

BBP’den Tahmazoğlu’na hayırlı olsun ziyareti

Büyük Birlik Partisi Gaziantep İl Başkanı ve MKYK üyesi Orhan Kızılaslan ekibiyle birlikte 4’üncü kez Şahinbey Belediye Başkanlığı görevine seçilen Mehmet Tahmazoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

iLERİ GAZETE

Büyük Birlik Partisi Gaziantep İl Başkanı ve MKYK üyesi Orhan Kızılaslan, Eski Sakçagözü Belediye Başkanı Hasan Dilek, Büyük Birlik Partisi Gaziantep Kadın Kolları İl Başkanı Av. Kübra Yılmaz, Alperen Ocakları İl Başkanı Hayri Özkan, Şahinbey İlçe Başkanı Mesut Korkmaz, Şehitkamil İlçe Başkanı Fatih Karaduman, Nizip İlçe Başkanı Doğan Güçlü, İslahiye İlçe Başkanı Sedat Ciba, Karkamış İlçe Başkanı Mehmet Kaya, Oğuzeli İlçe Başkanı Mehmet Altıntaş, Yavuzeli İlçe Başkanı  Mustafa Yaşar Nurdağı İlçe Başkanı Ahmet Yılmaz, Araban İlçe Başkanı Kemal Şahin, Büyük Birlik Partisi İl Başkan Vekili Akın Çalışıcı, İl Başkan Yardımcıları İbrahim Kızılaslan, Yurdagül Genç, Mehmet Bozkurt, Alperen Sözbilen, Sami İyimutaf, Mehmet Abuşoğlu, Hidayet Çetin, Teyfik Tunçer, Şehitkamil Kadın Kolları İlçe Başkanı julia Demir,  ve Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Sinecan, Mustafa Yıkıcı, Arif Kereci, Hasan Seçkin, İsmail Kaya ile beraber Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nu ziyaret ettiler.

KIZILASLAN: “BAŞKANIMIZI KUTLUYORUM”

 

BBP Gaziantep İl Başkanı Orhan Kızılaslan, tekrar göreve seçilen Başkan Mehmet Tahmazoğlu’nu kutladığını kaydederek, “Bugün teşkilatımızla başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Kendisine dördüncü döneminde başarılar diliyoruz. İlçede yapılan başarılı çalışmalar ortada. Yeni dönemde de bu hizmetlerin artacağından şüphemiz yoktur” dedi.

AKIN ÇALIŞICI: “TAHMAZOĞLU SEVİLEN BİR BAŞKAN”

 

BBP Gaziantep İl Başkan vekili Akın Çalışıcı ise Mehmet Tahmazoğlu’nun ilçede her kesim tarafından sevilen bir isim olduğunu söyledi. Çalışıcı, “Dördüncü kez bu göreve seçilmek gerçekten büyük başarı. Mehmet Tahmazoğlu başkanımız demek ki halkımızın gönlünde yer almış. Yaptığı hizmetler ve çalışmalar takdirle karşılanarak göreve tekrar seçildi. Yeni döneminde kendisine ve ekibine başarılar diliyoruz” dedi.

TAHMAZOĞLU: “HİZMETLERİMİZ ARALIKSIZ DEVAM EDECEK”

 

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ise, BBP teşkilatının yapmış olduğu ziyaretin kendilerini mutlu ettiğini belirterek teşekkür etti. Tahmazoğlu, ilçe de daha yapacakları çok işleri olduğu kaydederek, “Hizmetlerimiz aralıksız devam edecek” dedi.

Bunları da Okuyabilirsiniz.

Hakkımızda

İlkeli Yayıncılık