2024-05-11
  • 2024-05-11
  • İncilipınar Mah. Nail Bilen Cad. Kelleci İş Merkezi No: 24 K:2 No:10 Şehitkamil/GAZİANTEP
Kategori: Spor

Başkan Yılmaz gündemi değerlendirdi: ''SES GETİRECEĞİZ''

Başkan Yılmaz gündemi değerlendirdi: ''SES GETİRECEĞİZ''

Gaziantep Futbol Kulübü Başkanımız Memik Yılmaz, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

iLERİ GAZETE

 

 

Gaziantep Futbol Kulübü Başkanımız Memik Yılmaz, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

 

Fenerbahçe karşısında gösterilen mücadelenin galibiyetle eşdeğer olduğunu vurgulayan Memik Yılmaz, bu mücadele anlayışıyla ligde ses getireceklerine inandıklarını belirtti.

 

“GALİBİYET KADAR DEĞERLİYDİ”

 

Ligin en önemli takımlarından birine karşı sahada 10 kişi kalmalarına rağmen gösterilen mücadelenin çok önemli olduğunu belirten Memik Yılmaz, “Yaklaşık 6-7 aylık bir sürenin ardından yeniden özlediğimiz Süper Lig’e dönmek bizim için çok değerliydi. Oldukça zor günlerin ardından Gaziantep isminin yeniden futbola dönmesi, camiamız ve şehrimiz için çok kıymetli. Bu bilinçle Fenerbahçe maçına hazırlandık ancak sahada istediğimiz galibiyeti alamadık. Ama hiçbir sorun bulunmuyor. Maçın yaklaşık 70-80 dakikalık kısmını bir kişi eksik oynamamıza rağmen, futbolcularımız olağanüstü bir mücadele sergiledi. Bu bizim için en az galibiyet kadar değerliydi. Bu mücadele anlayışıyla çok daha iyi yerlere geleceğimizden şüphemiz bulunmuyor” dedi.

 

 

“HAKEMİN ÇOK KRİTİK HATALARI OLDU”

 

Karşılaşmanın hakemi Abdulkadir Bitigen’in çok kritik anlarda çaldığı düdüklerle canlarını acıttığını dile getiren Memik Yılmaz, “Futbol hayat gibidir, her an hata yapabilirsiniz. Ama önemli olan bu hatayı hangi duygularla hareket edip gerçekleştirdiğinizdir. Fenerbahçe ligimizin en güçlü takımlarından, hakem sayesinde kazandılar gibi bir cümle asla kullanamam. Ama sadece şunu söyleyebilirim ki, hakemin çok kritik hataları oldu. Takımımıza çok kolay gösterilen kartlar varken, rakibimiz tek bir sarı kart dahi gösterilmedi. Bu bizim canımızı fazlasıyla yaktı. Fenerbahçe gibi bir camianın hakem desteğine ihtiyacı olabilir mi? Onlar bile hakem hatasıyla galibiyeti asla istemez. Biz de öyleyiz, destek beklemiyoruz ama adalet konusunda daha hassas olmak zorundayız” dedi.

 

“TARAFTARIMIZA TEŞEKKÜR EDERİM”

 

Satışa sunulan kombine kartlarda rekor kırdıklarını belirten Kulüp Başkanı Memik Yılmaz, “Taraftarlarımız bizi, biz onları çok özledik. Bu sezonun önemi Gaziantep şehri için çok daha fazla. Bu bilinçle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kombine kartlara taraftarımızın ilgisi bizleri çok heyecanlandırıyor. Onlara cani gönülden bir kez daha teşekkür ediyorum. İnşallah onların desteğiyle birlikte çok güzel zaferler yaşayacağımıza inanıyorum” dedi.

 

“SİVASSPOR MAÇINI KAZANMAK İSTİYORUZ”

 

 

Süper Lig’in 2. Haftasında konuk edecekleri Sivasspor maçını kazanarak sezonun ilk galibiyetini almak istediklerini ifade eden Memik Yılmaz, “Aylar sonra taraftarımızla kucaklaşacağımız bir maça çıkacağız. Takımımıza, Erdal Güneş hocamıza çok güveniyoruz. Kaliteli isimlerde aramıza katıldı ve takviyelerimiz devam edecek. İnşallah Sivasspor maçında alacağımız galibiyetle, güzel günler adına ilk adımımızı atacağız” diyerek sözlerini noktaladı.

Bunları da Okuyabilirsiniz.

Hakkımızda

İlkeli Yayıncılık