2024-09-08
  • 2024-09-08
  • İncilipınar Mah. Nail Bilen Cad. Kelleci İş Merkezi No: 24 K:2 No:10 Şehitkamil/GAZİANTEP
Kategori: Gündem

BAŞKAN GÜLER'DEN 15 TEMMUZ MESAJI

BAŞKAN GÜLER'DEN 15 TEMMUZ MESAJI

AK Parti Şehitkamil İlçe Başkan İsmail Güler, 15 Temmuz nedeniyle bir mesaj yayımladı.

iLERİ GAZETE

Güler yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verdi: ''15 Temmuz hain darbe girişiminin ardından sekiz yıl geçti. Bu geçen sekiz yılda Türkiye’nin çok önemli bir süreci; 15 Temmuz 2016 günü Aziz milletinin ferasetli ve dik duruşuyla, canını siper ederek vatanımıza destansı bir şekilde sahip çıktık.

Tankın önüne yatabilen hatta tankın altına yatıp kalktıktan sonra yine tankın altına giren başka bir millet var mıdır bilmiyorum. Ancak Çanakkale ruhuna sahip vatanı, milleti; ezanı, bayrağı için canını seve seve feda eden Türk milletinde olur.

O gece tankın, uçağın, helikopterin, tüfeğin karşısına sadece imanlı yüreği ve inancı ile dikilen aziz milletimiz; günlerce sokakları, meydanları boş bırakmayarak istiklaline ve istikbaline sahip çıkma konusundaki kararlılığını göstermiştir.

Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın milletimize çağrısı üzerine halkımız sokaklara, meydanlara akın ederek “Egemenlik, kayıtsız şartsız milletindir.” anlayışıyla darbecilere dur demiştir. 

Darbe girişiminin karşısında kahraman milletimizin iradesini bulan darbeciler ve destekçileri hüsrana uğramışlardır. 

15 Temmuz destanıyla egemenliğimize ve bağımsızlığımıza olan düşkünlüğümüzü bir kez daha tüm dünyaya haykırmış olduk.

Hain girişim sonucunda 252 vatandaşımız şehit, 2700 vatandaşımız ise gazi olmuştur. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine sabırlar; gazilerimize hayırlı uzun ömürler diliyorum.''

Bunları da Okuyabilirsiniz.

Hakkımızda

İlkeli Yayıncılık