2024-05-04
  • 2024-05-04
  • İncilipınar Mah. Nail Bilen Cad. Kelleci İş Merkezi No: 24 K:2 No:10 Şehitkamil/GAZİANTEP
Kategori: Gündem

BAŞARININ DOĞRU ADRESİ FS AKADEMİ

BAŞARININ DOĞRU ADRESİ FS AKADEMİ

BESYO, PMYO, POMEM, PÖH, BEKÇİLİK ve SPOR LİSESİ için hazırlanan öğrencilerin en doğru adresi FS Akademi başarı dolu bir yılı daha geride bırakmak üzere. FS Akademi, 6 kişilik branşlarında uzman antrenör kadrosu ile her yıl birçok üniversiteye onlarca öğrenci göndererek spor kurslarındaki başarısını tüm Türkiye’de duyuran bir akademi olarak dikkat çekiyor.

iLERİ GAZETE

10 YILLIK TECRÜBE İLE ALANINDA UZMAN

Gaziantep’in en nitelikli spor kursu olarak bilinen FS Akademi her yıl çeşitli üniversitelere ve polis okullarına onlarca öğrenci göndererek, ayrıca polis okuluna ve bekçilik hedefi olan gençlere yönelik başarılı spor eğitimleri ile tüm dikkatleri üzerine çekiyor. 10 yıldan beri salon antrenmanlarının yanı sıra yüksek irtifa antrenmanları, tartan pist antrenmanları, doğa koşuları TYT deneme sınavları, birebir özel ders ve dershane imkanı sunarak kursiyerlerin her yönden hedeflerine giden yoldaki gelişimlerini sağlayan FS Akademi, çeşitli sosyal aktivitelerle de kursiyerlerin motivasyonunu en üst düzeyde tutmaya gayret gösteriyor.

SOSYAL AKTİVİTELERLE KURSİYERLER MOTİVASYON DEPOLUYOR

Kursiyerlerin yoğun spor temposunun stresinden kurtulması için yüksek irtifada çadır kampları, sahil kampları, mesire alanlarında piknikler gibi çeşitli sosyal aktiviteler düzenleyen FS Akademi, kursiyerlerin birlikte bir aile ortamı içinde hedefledikleri başarıyı elde etmesinde büyük rol üstleniyor.

İSTİKRARLI BAŞARI ARTIŞI

2017 yılında 17 farklı üniversiteye, 2018 yılında 24 farklı üniversiteye, 2019 yılında 26 farklı üniversiteye, 2020 yılında da 36 farklı üniversiteye özel yetenek sınavlarında rekor  derecelerle öğrenci yerleştiren FS Akademi, 2021 yılında hedefini geçtiğimiz yıla göre daha da yükseltmeyi hedefliyor. 2022 yılı için de kurs kayıtlarını başlatan FS Akademi, uygun kurs ücretleri nedeniyle de kursiyerlerin bir başka tercih sebebi oluyor.

YÜZDE 90 BAŞARI

Üniversitelerin Spor Bilimleri Fakültesi’ne öğrenci hazırlayan FS Akademi bunun yanı sıra polislik ve bekçilik hedefi olan gençler için de spor kursları vermeye devam ediyor. FS Akademi, her türlü spor aletleri ve birçok farklı kapsamdaki spor salonlarında kursiyerlerin hedeflerine ulaşması adına en doğru ve verimli kursu almasını sağlıyor. FS Akademi yıllık ortalama 200 kursiyeri spor alanında eğitiyor ve özel yetenek sınavlarında bu kursiyerler ortalama yüzde 90 başarı elde ederek her yıl yeni bir rekora imza atıyor. Siz de spor alanında kendinizi geliştirmek ve hedeflediğiniz başarıyı elde etmek için FS akademi ile irtibata geçebilirsiniz.

Bunları da Okuyabilirsiniz.

Hakkımızda

İlkeli Yayıncılık