2024-03-29
  • 2024-03-29
  • İncilipınar Mah. Nail Bilen Cad. Kelleci İş Merkezi No: 24 K:2 No:10 Şehitkamil/GAZİANTEP
Kategori: Siyaset

BAKBAK, TEDAVİ GÖREN VATANDAŞLARLA İLGİLENDİ

BAKBAK, TEDAVİ GÖREN VATANDAŞLARLA İLGİLENDİ

AK Parti Gaziantep Milletvekili ve Dışişleri Komisyonu üyesi Dr. Derya Bakbak, Gaziantep Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Cengiz Gökçek Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nde tedavi gören vatandaşlar ve sağlık çalışanlarıyla bir araya geldi.

iLERİ GAZETE

Gaziantep İl Sağlık Müdürü Dr. Ümit Mutlu Tiryaki ile ilk olarak Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne giden Dr. Bakbak, Başhekim Prof. Dr. Serdar Türkmen ile görüştü. Hastanedeki çalışmalar ve hastaların durumu hakkında Başhekim Türkmen’den bilgi alan Dr. Bakbak, ardından servis ve polikliniklerde tedavi hizmeti alan vatandaşların yanına giderek sağlık durumlarıyla ilgili son durumu öğrendi ve geçmiş olsun dileklerini iletti. Hastanede görevli sağlık personeliyle de selamlaşan Dr. Bakbak, “Koronavirüs pandemisi başta olmak üzere, her türlü kritik anda büyük bir özveriyle görev yapan sağlık çalışanlarımızın üstün gayretleri asla unutulmayacaktır.” dedi.

İkinci durak olarak Cengiz Gökçek Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’ni ziyaret eden Derya Bakbak, İl Sağlık Müdürü Ümit Mutlu Tiryaki ve Başhekim Uzm. Dr. Fatma Coşkun’la beraber kadın ve çocukların tedavi gördükleri üniteleri dolaştı. Palyatif Bakım Ünitesi’nde, hastaların aldıkları destekleyici bakım hizmetini inceleyen Dr. Bakbak, “Palyatif bakım merkezlerimizde hastalarımızın yaşam kalitesini yükseltmek, ağrılarını ve sızılarını en aza indirmek için modern bilimsel yöntemlerle hizmet veriliyor. Sadece bu da değil, Cengiz Gökçek Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanemizde 180 yataklı kadın doğum, 95’i yeni doğan, 56’sı yoğun bakım olmak üzere 450 yataklı çocuk kapasitesi mevcut. Evlatlarımız için ayrıca kalp merkezi ve yanık tedavi bölümü var. Yapımı süren 300 yataklı ve 80 poliklinikli ek bina faaliyete geçtiğinde buradaki sağlık hizmetinin kalitesi artarak sürecek.” diye konuştu. Dr. Bakbak, poliklinik ve servis ziyaretinin ardından, hastanede görev yapan sağlık çalışanlarıyla da bir araya gelerek hayırlı ve başarılı çalışmalar diledi.

Bunları da Okuyabilirsiniz.

Hakkımızda

İlkeli Yayıncılık