2024-10-18
  • 2024-10-18
  • İncilipınar Mah. Nail Bilen Cad. Kelleci İş Merkezi No: 24 K:2 No:10 Şehitkamil/GAZİANTEP
Kategori: Gündem

AVUKAT ÖNDER ALKURT DOSYASI GENİŞLİYOR MU?

AVUKAT ÖNDER ALKURT DOSYASI GENİŞLİYOR MU?

BEKTAŞ ŞARKLI VE ULAŞ ŞARKLI İFADEYE ÇAĞRILDI

iLERİ GAZETE

 

TERÖR DOSYASI İLE İLGİLİ SAHTE İŞLEM Mİ YAPTILAR?

Resmi belgede sahtecilik suçlaması iddiası ile dün tutuklanan Avukat Önder Alkurt dosyası genişliyor. Alkurt’un tutuklandığı soruşturma dosyası kapsamında Avukat Bektaş Şarklı ve Avukat Ulaş Şarklı da Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı’nda ifadeye çağrıldı. Avukat Şarklı kardeşler Önder Alkurt ile yakınlığıyla bilinirken, şu sıralar adliyede ifade veriyorlar.

Resmi belgede sahtecilik suçlaması iddiası ile hakkında yürütülen soruşturma kapsamında dün tutuklanan Avukat Önder Alkurt’tan sonra aynı dosya kapsamında 2-3 dönem Gaziantep Baro Başkanlığı da yapmış olan Avukat Bektaş Şarklı ve kardeşi Avukat Ulaş Şarklı Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından ifadeye çağırıldı. Şarklı kardeşler şu anda adliyede Cumhuriyet Savcılığı’nda ifade veriyor. Bektaş Şarklı, Gazeteci Mahmut Özkılıç’ın silahlı saldırıya uğraması olayına ilişkin dosyada 18 yıl hapis cezası alan Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti eski başkanı İbrahim Ay’ın avukatlığını yapmıştı.

 

TERÖR DOSYASINDA SAHTE EVRAK MI DÜZENLEDİLER?

Avukat Önder Alkurt, Bektaş Şarklı ve Ulaş Şarklı’nın bir terör dosyasında sahte belge düzenledikleri iddiası ise kamuoyunda yankılanıyor. Gerçekler, soruşturma neticesinde ortaya çıkacak.

Bunları da Okuyabilirsiniz.

Hakkımızda

İlkeli Yayıncılık