2024-04-19
  • 2024-04-19
  • İncilipınar Mah. Nail Bilen Cad. Kelleci İş Merkezi No: 24 K:2 No:10 Şehitkamil/GAZİANTEP
Kategori: Ekonomi

ANADOLU’NUN ÜRETİM MERKEZİYİZ

ANADOLU’NUN ÜRETİM MERKEZİYİZ

“Anadolu'nun En Büyük 500 Şirketi" araştırmasında listeye Gaziantep’ten 65 şirket girdi. Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Cengiz Şimşek, devler liginde yer alan Gaziantepli 65 firma için kutlama mesajı yayımladı.

iLERİ GAZETE

Ekonomist Dergisi tarafından, merkezleri İstanbul, Ankara ve İzmir dışındaki illerde bulunan şirketlere yönelik gerçekleştirilen “Anadolu'nun En Büyük 500 Şirketi" araştırmasının sonuçlarını değerlendiren Gaziantep OSB Başkanı Cengiz Şimşek, “Listede Gaziantep’in 65 firma ile yer alması şehrimiz adına büyük gururdur. Listeye giren tüm firmalarımızı kutluyorum. Anadolu’nun en büyük 500 şirketi araştırmasında Gaziantepli firmaların öne çıkması şehrimizin Anadolu’nun üretim merkezi olduğunu gösteriyor” diye konuştu.

 2019 verilerinin dikkate alındığı araştırmaya Gaziantepli firmaların damga vurduğuna dikkat çeken Başkan Şimşek, şöyle devam etti: “Gaziantepli sanayiciler olarak, kalkınmanın üretimden geçtiğine inanıyoruz. Bu nedenle de her şartta üretmek için çaba gösteriyoruz. Ülkemiz için, insanlarımızın mutluluğu için, kısacası daha müreffeh bir gelecek için üretmek zorundayız. Gaziantepli sanayiciler pandemi sürecinde de üretim yani tedarik zincirinin kopmaması açısından başarılı bir sınav verdi. Şartlar ne olursa olsun, tercihini yatırım, üretim, istihdam ve ihracattan yana kullanarak ülkemizin kalkınmasına destek veren yani elini taşın altına koyan tüm sanayicilerimizi tebrik ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum.”

Bunları da Okuyabilirsiniz.

Hakkımızda

İlkeli Yayıncılık