2024-05-05
  • 2024-05-05
  • İncilipınar Mah. Nail Bilen Cad. Kelleci İş Merkezi No: 24 K:2 No:10 Şehitkamil/GAZİANTEP
Kategori: Dünya

AK PARTİ TEŞKİLATINDAN GURUR TABLOSU

AK PARTİ TEŞKİLATINDAN GURUR TABLOSU

Ak Parti Gaziantep Milletvekili Abdülhamit Gül, sonuçları değerlendirdi.

iLERİ GAZETE

Ak Parti Gaziantep Milletvekili Abdülhamit Gül, sonuçları değerlendirdi ve ekledi: 

‘’HAKEM MİLLETTİR’’

Önceki dönem Adalet Bakanı 28. Dönem Ak Parti Milletvekili Abdülhamit Gül, seçim sonuçlarını değerlendirdiği konuşmasında hakemin millet olduğuna dikkat çekerek, ‘’Fikir farklılığı zenginliktir. Seçim bitti ve tüm Gaziantep’e hizmet için çalışacağız. Diğer partilerden milletvekili seçilen arkadaşlarımızı da tebrik ediyorum. 28 Mayıs Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı 2.Tur Seçimleri için çalışmalara başladık’’ dedi.  Gül, duyurdu

İL BAŞKANLIĞI’NDA BASINLA BULUŞTULAR

AK Parti Gaziantep İl Başkanlığında Önceki Dönem Adalet Bakan Sayın Abdulhamit Gül, AK Parti Gaziantep 28. Dönem Milletvekilleri Mehmet Eyup Özkeçeci, Ali Şahin, Derya Bakbak, Mesut Bozatlı, İrfan Çelikaslan, Bünyamin Bozgeyik, AK Parti Gaziantep İl Başkanı Ertuğrul Teymur, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ve Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 14 Mayıs Seçimlerine ilişkin düzenlenen toplantıda Basın Mensupları ile bir araya geldi.

‘’EN GÜZEL CEVABI HALK VERDİ’’

Türkiye’de seçimin otokrasi ve demokrasi arasında kalacağı yönünde değerlendirmede bulunan yabancı ülkelere ve medya kuruluşlarına en güzel cevabın, seçim sonuçları olduğunu belirten, ‘’Ak Parti Gaziantep Milletvekili Abdulhamit Gül, ‘’Türkiye’de seçimin otokrasi ve demokrasi arasında kalacağı yönünde değerlendirmede bulunan yabancı ülkelere ve medya kuruluşlarına en güzel cevabın, seçim sonuçları olduğunu belirterek, "Türkiye’ye demokrasiyle ilgili ev ödevleri veren ülkeler oldu. Türkiye demokrasisi ile ilgili sözde ders vermeye çalışanlara milletimiz demokrasi dersiyle cevap verdiğini herkes gördü” dedi.

GÖNÜLLERİ KAZANMAK İÇİN SİYASET YAPIYORUZ’’

Depremzedelerin yaşam standartlarını geliştirecek çalışmaların devam edeceğine de dikkat çeken Gül, "Dün ilk ziyaretimizde İslahiye ve Nurdağı’na gittik. İslahiye’deki esnafımız için dükkanların inşaatlarını önümüzdeki hafta bir kısmını teslim edeceğiz. Biz oy almak için değil gönül almak için siyaset yapıyoruz. Bir depremzedemizin duası birçok oydan daha kıymetlidir. Biz yaraları sarıncaya kadar hükümet olarak, parti olarak, vatandaş olarak bu şehrin vekilleri olarak orada olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Bunları da Okuyabilirsiniz.

Hakkımızda

İlkeli Yayıncılık