2024-03-29
  • 2024-03-29
  • İncilipınar Mah. Nail Bilen Cad. Kelleci İş Merkezi No: 24 K:2 No:10 Şehitkamil/GAZİANTEP
Kategori: Yerel

34. GAPSHOES YAZ FUARI 7 ARALIK’DA KAPILARINI AÇIYOR

34. GAPSHOES YAZ FUARI 7 ARALIK’DA KAPILARINI AÇIYOR

Gaziantep Sanayi Odası (GSO), KOSGEB, Türkiye Umum Ayakkabıcılar Federasyonu, Gaziantep Ayakkabıcılar Odası, Gaziantep Kunduracılar Odası, Gaziantep Sayacılar Odası ve GASİD’ in destekleriyle Akort Fuarcılık tarafından organize edilen 34. GAPSHOES Uluslararası Ayakkabı Terlik ve Yan Sanayi Yaz Fuarı, 7 Aralık 2022 Çarşamba günü saat 14.00’te kapılarını ziyaretçilerine açacak.

iLERİ GAZETE

 

GSO YÖNETİM KURULU BAŞKANI ADNAN ÜNVERDİ

GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi yaptığı değerlendirmede, gelişen dünya ekonomisinde çok fazla üretim yapmanın yanında katma değerli, yenilikçi anlayışla üretim yapmanın şart olduğunu söyledi.

“Günümüz şartlarında, katma değerli yüksek teknolojili ürün üreten firmalar, şehirler ve ülkelerin ihracat birim fiyatları daha yüksek olmaktadır” diyen Ünverdi şunları kaydetti:

“Özellikle dünya çapında bilinen markalı üretim yapmamız hem şirketlerin birim üretimden kazancını artıracak hem de kentimiz ve ülkemiz ekonomisinin büyümesine katkı sağlayacak. Böylesine güçlü olduğumuz bir sektörde her yıl gerçekleştirdiğimiz GAPSHOES fuarı markalaşma, üretim ve satış konularında üreticilerimize çok büyük katkılar sunmakta, yeni Pazar imkanları ile ihracatımızı arttırmada önemli rol oynamaktadır. Bu doğrultuda ayakkabı sektörünü bir araya toplayacak ve daha iyi koşullarda, katma değeri yüksek üretimler yapılmasını sağlayacak olan Ayakkabı Terlik ve Yan Sanayi İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nin kuruluşuna hız kesmeden devam ediyoruz. Kurulacak olan bu OSB ile üreticilerimiz teknolojik, steril ve yeşil dönüşüme uygun koşullarda üretim yaparak yeşil mutabakat kriterlerine uygun ürünler ortaya koyacak ve AB ülkelerine yapılacak olan ihracatlarda ilk tercih haline gelecekler.”

AKORT FUARCILIK YÖNETİM KURULU BAŞKANI HÜLYA AKKAYA

Akort Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Hülya Akkaya da büyük bir gururla 34.sü gerçekleştirilecek GAPSHOES Ayakkabı Terlik ve Yan Sanayi Fuarı’nın Ortadoğu Fuar Merkezi’nde iki holde düzenleneceğini belirterek, “Fuarda 2023 ayakkabı ve terlik yaz modasına yönelik en yeni ve en özel kreasyonlar ziyaretçilerin ve alıcıların beğenisine sunulacak. Tüm dünyanın yakından takip ettiği fuar her zaman olduğu gibi yine sektöre damgasını vuracak. Yurt dışından da katılımcıların olduğu fuara Gaziantepli firmaların yanı sıra Türkiye’nin birçok ilinden de gelecek olan 350 firma ve 1250 marka temsil edilecek. Geçtiğimiz yıl 70’e yakın ülkenin ziyaret ettiği GAPHOES’u bu yıl da başta İtalya, Almanya, Fas, Sudan, Azerbaycan, Rusya, Özbekistan, Filistin, Uganda, Suriye, Irak, İran, İsveç, Moldova ve Mısır olmak üzere pek çok ülkeden sektörel ilgilinin ziyaret etmesini beklemekteyiz. Yaklaşık 40 bin profesyonel ilgilinin ziyaret etmesinin beklendiği, Gaziantep ve ülke ekonomisine ve her sektöre katkı sağlayan GAPSHOES Fuarı 4 gün boyunca 10.00-19.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek” ifadelerini kullandı.

Bunları da Okuyabilirsiniz.

Hakkımızda

İlkeli Yayıncılık